02-04-2020 Door Stephanie van de Wouw-Van Wezel:

In deze bijzondere tijd hebben we allemaal zorgen. Zorgen over geliefden of praktische zaken rondom werk en de zorg voor kinderen. Bij Hooi Hooi kunnen we deze zorgen helaas niet wegnemen, al zouden we dat wel willen. We zouden ook dolgraag uw kinderen opvangen op onze prachtige locatie. Er staat een fantastisch team startklaar om ze een fijne tijd bij Hooi Hooi te bezorgen. Door de maatregelen zijn we helaas genoodzaakt om onze plannen bij te stellen. Voor de start van ons kinderdagverblijf zijn we afhankelijk van de GGD en de gemeente. Op dit moment kunnen de benodigde inspecties niet plaatsvinden. Daardoor kunnen de deuren nog niet open. En geloof ons, onze mensen en de dieren staan te trappelen!Dit betekent voor nu:Het kinderdagverblijf hopen wij op 3 augustus te openen.De peuteropvang gaat open per 24 augustus.De buitenschoolse opvang gaat open zodra de maatregelen dat toelaten. Mocht u voor de buitenschoolse opvang op zoek zijn naar een tussentijdse oplossing, neem dan gerust contact op! Wij denken graag met u mee. Iedereen veel sterkte om ook de komende vier weken weer gezond door te komen! Mochten er nog vragen zijn, mail of bel ons gerust.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *