Goed nieuws! Zodra de zomervakantie begint, opent Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij de deuren voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Aan de Kamperweg in Vlake (een prachtig plekje tussen Kapelle, Yerseke, Hansweert en Wemeldinge) bieden we unieke buitenschoolse opvang in een groene omgeving.

Dus kom jij deze vakantie  ook lekker spelen? We zijn op onze boerderij zoveel mogelijk buiten! Bij ons staat alles in het teken van ontspannen, buiten spelen, en plezier maken. Maar met onze activiteiten dragen we ook direct bij aan je ontwikkeling, op emotioneel, persoonlijk en sociaal gebied. Je bent welkom!

Hooi Hooi kinderopvang biedt een veilige plek, waar kinderen ongedwongen kunnen spelen. Aandacht vinden we belangrijker dan tijd. Alles staat in het teken van ontspannen, buiten spelen, en plezier maken.

Na de zomervakantie halen we leerlingen na schooltijd op van diverse scholen. Hooi Hooi staat te trappelen om opvang te verzorgen voor alle ouders die dit in de zomervakantie én daarna hard nodig hebben.

Informeer gerust naar de mogelijkheden? We wensen u alvast een prettige zomer in de buitenlucht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *