Meewerkend pedagogisch coach buitenschoolse opvang

Jouw hart ligt bij kinderen van 4 tot 12 jaar, het is jouw passie om kinderen op een natuurlijke manier te leren genieten van buiten zijn, met aandacht voor wat er om hen heen gebeurt en op deze manier een actieve bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. En je vindt het, net als wij, een gezamenlijke verantwoordelijkheid om hun welbevinden steeds weer voorop te zetten en hoog te houden. Je weet jouw passie over te brengen op het jonge team die je coacht en de eigenaresse die jij ondersteunt. Door jouw actieve en energieke uitstraling weet je anderen te enthousiasmeren en te stimuleren in hun ontwikkelproces. Samen weten jullie de pedagogische kwaliteit te verhogen. Als meewerkend pedagogisch coach combineer je de rol van pedagogisch coach met die van pedagogisch medewerker, zo sta je dichtbij de praktijk

 • Zelf ben je ook nog een beetje kind… stampen in de plassen, hutten bouwen, verstoppertje spelen, wandelen en fietsen door weer en wind. Jij draait je hand er niet voor om, alles om samen met kinderen buiten (en binnen) plezier te hebben!
 • Je inspireert, motiveert en coacht de kinderen en het team met veel enthousiasme en durft daarin ook een voortrekkersrol te nemen.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het welzijn van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar;
 • Je wéét hoe belangrijk rust, zorg en aandacht voor kinderen is en dat straal je uit;
 • Je durft kinderen ook echt kind te laten zijn om ze zo te helpen de buitenwereld te ontdekken;
 • Je gaat de uitdaging aan om deel te nemen aan te gekke activiteiten, die jij bedenkt, maar geeft ze ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Je bent bereidt om jezelf te verdiepen in de agrarische groene visie, de pedagogen die hierbij passen en je draagt dit ook uit.
 • Ja, natuurlijk heb je benodigde kennis voor werken in de kinderopvang (pedagogisch, sociaal, hygiëne, veiligheid, ontwikkelingsfases van kinderen), maar je bent vooral méér dan alleen een “meewerkend pedagogisch coach in de Kinderopvang”. Jij bent degene die een passie heeft.

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij werken als meewerkend pedagogisch coach BSO. Hooi Hooi is een unieke kinderopvang midden op de boerderij, waar we elke dag lekker naar buiten gaan of de natuur naar binnen halen. Bij ons hebben kinderen ruimte genoeg om naar hartenlust te spelen, leren en ontwikkelen, waarbij respect voor elkaar en de natuur vanzelfsprekend is. En jij helpt daaraan mee. Geweldig toch?

Goed, een paar verplichte feitelijkheden:

 • Je bent gediplomeerd pedagogisch medewerker, volledige kwalificatie als coach is een pré en anders de bereidheid om te investeren in jezelf en deze te behalen.
 • Je hebt de nodige ervaring in het werken met kinderen
 • Functie zowel parttime als fulltime in te vullen;
 • Je bent bereidt om 4-5 middagen per week te werken
 • Hooi Hooi is gevestigd aan de Kamperweg 6 in Hansweert/Vlake;
 • Je ontvangt een marktconform salaris.
 • Yes, dagelijkse lol gegarandeerd!

Wil jij deze kans niet laten lopen? Overtuig ons van jouw meerwaarde voor onze kinderopvang en je passie voor werken in de groene kinderopvang! Wees creatief en stuur je sollicitatie vóór 15 juni naar info@hooi-hooi.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Stephanie via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer 06-21206963.