Pedagogisch medewerker Buitenschoolseopvang

Jouw hart ligt bij kinderen, het is jouw passie om kinderen op een natuurlijke manier te leren genieten van buiten zijn, met aandacht voor wat er om hen heen gebeurt en op deze manier een actieve bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling

Maak je handen vies en kom werken bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij!

 • Zelf ben je nog een beetje kind… overall aan, stampen in de plassen, hutten bouwen, verstoppertje spelen, wandelen en fietsen door weer en wind… Jij draait je hand er niet voor om, alles om samen met kinderen buiten (en binnen) plezier te hebben!
 • Je gaat de uitdaging aan om schoolgaande kinderen te motiveren om deel te nemen aan te gekke activiteiten, die jij bedenkt, maar geeft ze ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Je gaat graag aan de slag met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar;
 • Ga jij de uitdaging aan om toffe activiteiten te bedenken ook voor de grotere kinderen (8+)?
 • Je wéét hoe belangrijk rust, zorg en aandacht voor kinderen is en dat straal je uit;
 • Je durft kinderen ook echt kind te laten zijn om ze zo te helpen de buitenwereld te ontdekken;
 • Ja, natuurlijk heb je benodigde kennis voor werken in de kinderopvang (pedagogisch, sociaal, hygiëne, veiligheid, ontwikkelingsfases van kinderen), maar je bent vooral méér dan alleen een “pedagogisch medewerker Kinderopvang”. Jij bent degene die een passie heeft voor bijvoorbeeld muziek, kunst, voor dieren, voor knutselen, of voor wat dan ook waar jij én de kinderen gelukkig van worden.

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij werken als pedagogisch medewerker op de BSO. Hooi Hooi is een unieke kinderopvang midden op de boerderij, waar we elke dag lekker naar buiten gaan of de natuur naar binnen halen. Bij ons hebben kinderen ruimte genoeg om naar hartenlust te spelen, leren en ontwikkelen, waarbij respect voor elkaar en de natuur vanzelfsprekend is. En jij helpt daaraan mee. Geweldig toch?

Goed, een paar verplichte feitelijkheden:

 • Je bent gediplomeerd pedagogisch medewerker voor de BSO, diploma gekwalificeerd voor de dagopvang daarbij een pré; Zelf checken of je diploma kwalificeert? Doe de diplomacheck!
 • Hooi Hooi is gevestigd aan de Kamperweg 6 in Hansweert/Vlake;
 • Je ontvangt een marktconform salaris.
 • Yes, dagelijkse lol gegarandeerd!

Wil jij deze kans niet laten lopen? Overtuig ons van jouw meerwaarde voor onze kinderopvang en je passie voor werken in de groene kinderopvang! Wees creatief en stuur je sollicitatie vóór 15 oktober 2021 naar info@hooi-hooi.nl