Huishoudelijk medewerker voor Hooi hooi en/ of Wouw Agro

Schoonmaken op een kinderopvang op de boerderij, is schoonmaken in twee werelden: het kinderdagverblijf en op de boerderij in een productieomgeving!

Op het kinderdagverblijf maken wij met een jong team schoon op zaterdagochtend van 8.15 u tot 12.30u, jij komt het kinderdagverblijf binnen en je weet precies wat er moet gebeuren en gaat direct aan de slag, je verdeelt de taken en gaat samen met het team aan de slag. Pas als alles schoon en opgeruimd is, ben jij tevreden. Je kan goed samenwerken en sturing geven aan jonge collega’s. Zelf heb je ervaring met schoonmaken en weet van aanpakken en je brengt dit graag over op je jongere collega’s.

Wil je graag meer uren werken, dan is dit mogelijk bij Wouw Agro, het gezamenlijk kantoor en woonhuis. Wij vragen dan van jou om te kunnen werken in teamverband én zelfstandig met verantwoordelijkheid.

  • Uren zijn in overleg flexibel in te delen, alleen zaterdagochtend is een vast moment
  • Een dienstverband mogelijk van 4 tot 20 uur per week
  • Een markconform salaris conform de CAO

Wil jij deze kans niet laten lopen? Stuur je sollicitatie naar info@hooi-hooi.nl