Buitenavonturier én pedagogisch medewerker Buitenschoolse opvang

Maak je handen vies en kom werken bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij!

Jouw hart ligt bij kinderen, het is jouw passie om kinderen op een natuurlijke manier te leren genieten van buiten zijn, met aandacht voor wat er om hen heen gebeurt en op deze manier een actieve bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.

Elke dag buiten spelen? Kom werken bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij!

 • Zelf ben je nog een beetje kind… stampen in de plassen, klussen met de kinderen, hutten bouwen, verstoppertje spelen, wandelen en fietsen door weer en wind… Jij draait je hand er niet voor om, alles om samen met kinderen buiten (en binnen) plezier te hebben!
 • Je gaat de uitdaging aan om kinderen te motiveren om deel te nemen aan te gekke activiteiten, die jij bedenkt, maar geeft ze ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Je bent een echte aanpakker, want bij Hooi hooi sjouwen we met takken, geven de dieren hooi, spitten wij de moestuin om, rollen wij van de heuvel.
 • Je bent verantwoordelijk voor het welzijn van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar,
 • Je wéét hoe belangrijk rust, zorg en aandacht voor kinderen is en dat straal je uit;
 • Ja, natuurlijk hebben wij het liefst dat je de benodigde kennis voor werken in de kinderopvang hebt (pedagogisch, sociaal, hygiëne, veiligheid, ontwikkelingsfases van kinderen), maar dat kan je leren! Je bent vooral méér dan alleen een “pedagogisch medewerker Kinderopvang”. Jij bent degene die een passie heeft voor bijvoorbeeld scouting, voetbal, voor dieren, muziek of voor wat dan ook waar jij én de kinderen gelukkig van worden.

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij werken als pedagogisch medewerker BSO. Hooi Hooi is een unieke kinderopvang midden op de boerderij, waar we elke dag lekker naar buiten gaan of de natuur naar binnen halen. Bij ons hebben kinderen ruimte genoeg om naar hartenlust te spelen, leren en ontwikkelen, waarbij respect voor elkaar en de natuur vanzelfsprekend is. En jij helpt daaraan mee. Geweldig toch?

Ruimte en oog voor jou als pedagogisch medewerker is wat wij bieden en wat jij van Hooi hooi voor jou mag verwachten! Er zijn ruime kansen om jezelf te ontwikkelen en er is oog voor een fijne werkomgeving.

Goed, een paar verplichte feitelijkheden:

 • Je bent gediplomeerd pedagogisch medewerker; Zelf checken of je diploma kwalificeert? Doe de diplomacheck!,
 • Functie zowel parttime als fulltime in te vullen;
 • Werktijden tussen 6.45 en 18.45 uur (eventueel is er een combinatie te maken met andere vacatures);
 • Hooi Hooi is gevestigd aan de Kamperweg 6 in Hansweert;
 • Je ontvangt een marktconform salaris.
 • Yes, dagelijkse lol gegarandeerd!

Wil jij deze kans niet laten lopen? Overtuig ons van jouw meerwaarde voor onze kinderopvang en je passie voor werken in de groene kinderopvang! Wees creatief en stuur je sollicitatie naar info@hooi-hooi.nl

P.S. Bij Hooi Hooi zijn alle kinderen van 0 tot 12 jaar welkom. Wil je liever op alle groepen meedraaien? Dan vinden we dat ook tof, want een allround specialist kinderopvang in ons team zou ook heerlijk zijn.