Kinderopvang

voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. We hebben horizontale groepen van 0-4 jaar en van 2-4 jaar, met maximaal 14-16 kinderen in elke groep. Hier zorgen onze gediplomeerde medewerkers – met in de 0-4 groep minimaal 1 baby specialist – met veel liefde en aandacht voor je. Onze kinderopvang is een plek waar voorop staat dat je je veilig, fijn en geborgen voelt. Want dat is de basis om je verder te ontwikkelen.

Onze binnenruimte is prikkelarm, maar zeker niet saai voor je. Je kunt bij ons lekker slapen en spelen en in de groep van 2-4 jaar leer je op een ongedwongen manier alles wat te maken heeft met dieren, natuur en sociale interactie. Zo ga je goed voorbereid naar school!

Onze kinderopvang is het hele jaar door open!

Een contract bestaat uit 52 weken per jaar waarbij we in overleg vaste dagen afspreken. Een dag is standaard 11 uur, zodat kinderen rust, structuur en duidelijkheid ervaren. Hooi Hooi heeft ruime openingstijden.

Op de kinderopvang krijgt elk kind drinken, snacks, tijdens de lunch een heerlijke verse warme maaltijd en ’s avonds een broodmaaltijd.

  • Alle verzorgingsmiddelen en voeding zit in ons uurtarief.
  • Ook baby(fles)voeding zijn inbegrepen, met uitzondering van voedingsmiddelen die op recept van een arts aangeschaft worden.
  • Bij voldoende plaats is een extra opvangdag mogelijk.
  • Dagen ruilen is mogelijk indien het rooster het toelaat.
  • Facturatie en betaling gebeurt per maand, vooraf per automatische incasso.
  • Extra opvang wordt achteraf gefactureerd.

Kinderopvangtoeslag

Wie in loondienst werkt, een eigen bedrijf heeft of een studie volgt, kan in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. De hoogte is afhankelijk van het gezamenlijke inkomen en het aantal kinderen dat naar een kinderopvang, peuteropvang of BSO gaat. Kijk op www.toeslagen.nl voor een persoonlijke berekening. Kinderopvangtoeslag kan enorm schelen in de kosten!