Pedagogisch medewerker in ontwikkeling

Lijkt het jou ook fantastisch om in de kinderopvang te werken? Maar kwalificeren jou diploma’s niet via de diplomacheck?

Jouw hart ligt bij kinderen, het is jouw passie om kinderen op een natuurlijke manier te leren genieten van buiten zijn, met aandacht voor wat er om hen heen gebeurt en op deze manier een actieve bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Elke dag buiten spelen? Kom werken bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij!

Wat staat jou in de toekomst als pedagogisch medewerker bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij te wachten?

 • Je bent verantwoordelijk voor het welzijn van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar;
 • Je wéét hoe belangrijk rust, zorg en aandacht voor kinderen is en dat straal je uit;
 • Soms ben je zelf nog een beetje kind… stampen in de plassen, hutten bouwen, wandelen en fietsen door weer en wind… Jij draait je hand er niet voor om, alles om samen met kinderen plezier te hebben!
 • Je durft kinderen ook echt kind te laten zijn om ze zo te helpen de buitenwereld te ontdekken;
 • Ja, als je klaar bent heb je benodigde kennis voor werken in de kinderopvang (pedagogisch, sociaal, hygiëne, veiligheid, ontwikkelingsfases van kinderen), maar je bent bij Hooi hooi vooral méér dan alleen een “pedagogisch medewerker Kinderopvang”. Jij bent degene die een passie heeft voor bijvoorbeeld muziek, voor dieren, voor leidinggeven, voor knutselen, of voor wat dan ook waar jij én de kinderen gelukkig van worden.
 • Je bent flexibel: Flexibel mag je uitwerken zoals jij het ziet, flexibel in uren? Flexibel in doelgroep? Wij horen ze graag!

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij werken als pedagogisch medewerker in ontwikkeling. Hooi Hooi is een unieke kinderopvang midden op de boerderij, waar we elke dag lekker naar buiten gaan of de natuur naar binnen halen. Bij ons hebben kinderen ruimte genoeg om naar hartenlust te spelen, leren en ontwikkelen, waarbij respect voor elkaar en de natuur vanzelfsprekend is. En jij helpt daaraan mee. Geweldig toch?

Goed, een paar verplichte feitelijkheden:

 • Je volgt een opleiding of bent bereidt om een opleiding te volgen die kwalificeert als pedagogisch medewerker; Zelf checken of je uiteindelijke diploma kwalificeert? Doe de diplomacheck!
 • Je komt in dienst zodra je nieuwe schooljaar/ opleiding start
 • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar voor de functie
 • Werktijden tussen 06.45 en 18.45 uur (in overleg);
 • Hooi Hooi is gevestigd aan de Kamperweg 6 in Hansweert/Vlake;
 • Je ontvangt een marktconform salaris.
 • Yes, dagelijkse lol gegarandeerd!

Wil jij deze kans niet laten lopen? Overtuig ons van jouw meerwaarde voor onze kinderopvang en je passie voor werken in de groene kinderopvang! Wees creatief en stuur je sollicitatie vóór 1 juni 2024 naar info@hooi-hooi.nl