Een medewerker onderhoud & klussen

Bij hooi hooi hebben wij opa Piet én de boeren van de boerderij. Iedereen heeft zijn handen vol en daarom kan Hooi hooi wat extra handige handen gebruiken!

Jouw werk als medewerker klussen & onderhoud is vaak onzichtbaar, maar heel belangrijk. Vrolijk en lachend maak je contact met de kinderen en hun ouders, daarna ga jij verder met het dagelijks onderhoud en verzorging aan het kinderdagverblijf of op de boerderij van Hooi hooi. Je verzorgt samen met de medewerkers en de kinderen de tuinen, de dieren en ondersteund ons met de grotere klussen.

Wat staat jou als medewerker Klussen en Onderhoud bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij te wachten?

 • Je bent heel handig en kan (bijna) alles maken;
 • Je hebt oog voor veiligheid en begrijpt als geen ander dat wij op een kinderdagverblijf aan diverse regels en protocollen moeten voldoen, eventueel ben je ook bereidt om hier certificaten voor te behalen;
 • Je verricht ondersteunende werkzaamheden aan de pedagogisch medewerkers én opa Piet;
 • Je bent bereidt om de dieren mee te verzorgen;
 • Je werkt graag in de tuin, onkruidvrij maken, snoeien, aanleggen, onderhoud en alles wat er nog meer bij komt kijken;
 • Je bent verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden binnen en buiten de kinderopvang en de boerderij. Denk hierbij aan de onderhoudswerkzaamheden, meedenken, ontwikkelen en bouwen aan leuke speelelementen, het schoon houden van de schuren en stallen van de dieren, het uitvoeren van onderhoud en klusjes, ontvangen van monteurs, afval ophalen, plaatsen van containers.
 • Je bent soms chauffeur om kinderen uit school te halen die naar de BSO van Hooi hooi gaan;
 • Kortom, een manusje-van-alles!

Wat vragen wij van jou?

 • Wij zijn op zoek naar een medewerker voor 10-20 uur in de week;
 • Je beschikt over een geldige VOG (die kunnen wij voor je aanvragen);
 • Bij Hooi hooi vinden we het belangrijk dat kinderen betrokken worden in onze dagelijkse werkzaamheden zodat ze hiervan kunnen leren én leren om plezier te maken op de boerderij. Je staat ervoor open om medewerkers en kinderen in jou werkzaamheden (indien de veiligheid dit toestaat) te betrekken.
 • Wij vragen van jou om te kunnen werken in teamverband én zelfstandig met verantwoordelijkheid;
 • Je bent flexibel: Flexibel mag je uitwerken zoals jij het ziet, flexibel in uren? flexibel in dagen? Wij horen ze graag!
 • Uren zijn in overleg flexibel in te delen, wil je meer uren werken? Misschien lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen tot BSO-medewerker of een andere functie beschikbaar bij Hooi hooi?
 • Een markconform salaris conform de CAO

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij werken als medewerker klussen & onderhoud.

Hooi Hooi is een unieke kinderopvang midden op de boerderij, waar we elke dag lekker naar buiten gaan of de natuur naar binnen halen. Bij ons hebben kinderen ruimte genoeg om naar hartenlust te spelen, leren en ontwikkelen, waarbij respect voor elkaar en de natuur vanzelfsprekend is. En jij helpt daaraan mee. Geweldig toch? Wil jij deze kans niet laten lopen? Stuur je sollicitatie naar info@hooi-hooi.nl